Stuur schuimkanon-huren.nl een whatsapp bericht

Huur een Schuimmachine voor een Schuimparty

Wellicht hebben jullie elke week of maand al een disco avond met discozwemmen. Toch wil de jeugd van tegenwoordig op steeds extremere manieren vermaakt worden. Hier komt de Schuimparty om de hoek kijken. Organiseer een Schuimparty in het zwembad, maak vooraf goede promotie voor dit evenement en wij garanderen jullie extra kaartverkoop, met bovendien wellicht nieuwe kinderen die na dit evenement vaker bij jullie zullen terugkeren.

Mogelijkheden Schuimmachine huren zwembad

Wij hebben een aantal mogelijkheden voor het verzorgen van een schuimparty in het zwembad. Zo zijn er 3 verschillende schuimmachines waar je uit kan kiezen, met elk zijn eigen eigenschappen.

Wellicht wil je in het zomerseizoen buiten een Schuimparty organiseren. Hiervoor adviseren wij een XXL SCHUIMDOUCHE (MBN F-630). Deze schuimmachine is de grootste van Europa, en is in staat om in een zeer korte tijd, zeer veel schuim te genereren. Vooral met gras als ondergrond is dat gewenst, vanwege de zuigende werking van een grasveld.

Ook in het winterseizoen worden er vele schuimparty’s georganiseerd in zwembaden. Voor schuimparty’s binnen zou je kunnen kiezen voor het SCHUIMKANON. Dit kanon spuit zo’n 8 meter ver, en is door zijn laagste output vooral geschikt als er veel jonge kinderen komen.
Daartegenover staat, dat dit er wel het meest spectaculaire uitziet, omdat er immers een levensgroot kanon staat, welke ook nog eens valt te besturen.

Tevens kan je kiezen voor de MEDIUM SCHOUMDOUCHE (MBN F-300) voor een flinke schuimparty, met vooral ook een hoge schuimopbrengst.

Installeren van de Schuimmachines

De medium schuimdouche kan worden opgehangen aan een trussconstructie, of wellicht aan het dak (indien het een dakconstructie betreft met stalen spanten). Misschien heeft jullie zwembad nog meer handige opties om deze machine te plaatsen, wij denken graag met jullie mee!

Het schuimkanon blinkt uit in zijn snelle opbouwtijd. Dit kanon is verrijdbaar en daarom makkelijk te verplaatsen. Na het aansluiten van stroom (220V) en water (tuinslang met gardena koppeling) kan deze machine in 15 minuten klaarstaan.

De XXL schuimdouche kan, net als de medium schuimdouche, ook worden opgehangen, of worden geplaatst op een stevige ondergrond (minimaal 150 cm hoog). Voor de beide schuimdouches geldt dat ze gebruik maken van een IBC watertank (regelen wij!).

Wat kost een schuimparty in een zwembad

Bekijk hieronder de korte omschrijving, foto en video voor een indicatie van wat je kan verwachten per machine. De getoonde prijzen en tarieven zijn exclusief btw en reiskosten. Wij verzorgen schuimparty’s in zwembaden door heel Nederland. Voor een exacte offerte laat je ons weten waar, wanneer, en vanaf hoelaat tot hoelaat je een Schuimparty wilt organiseren.

De hoeveelheid schuimvloeistof die je nodig hebt adviseren wij graag aan de hand van de door jullie vertstrekte gegevens. Voor advies, of een passende offerte, kan je contact met ons opnemen.

Schuimdouche Medium

MBN F300 Schuimdouche. Deze is vrij te plaatsen op een stevige ondergrond (minimaal 1,5 meter hoog), of kan worden geplaatst op een statief. Ook kan deze machine worden opgehangen, indien daar mogelijkheden voor zijn.

Deze machine heeft een output van 120.000 liter schuim per minuut.

Inclusief toebehoren: IBC vat, pomp, slangen.

Vanaf € 250,-

Schuimdouche XXL

MBN F630 Schuimmachine. Deze schuimmachine is vrij te plaatsen op een stevige ondergrond (bv een kamersteiger), of kan worden opgehangen (indien daar mogelijkheden voor zijn). Dit is de grootste schuimmachine die er is in Europa, dus succes, en mega-veel schuim verzekerd! 

Deze machine heeft een output van 250.000 liter schuim per minuut.

Inclusief toebehoren: IBC vat, pomp, slangen.

Vanaf € 300,-

Écht kanon om te schieten

Het Strong schuimkanon heeft de minste opbrengst, maar het showeffect is wellicht wel het grootst. Dit Schuimkanon ziet er ook echt uit als een “kanon”, en is eventueel door een vrijwilliger te bedienen en te besturen. Dit schuimkanon staat op wielen en is zodoende makkelijk verrijdbaar.

Het kanon moet worden aangesloten met een normale tuinslang. In overleg kunnen wij ook een watertank plaatsen.

Inclusief toebehoren: Tuinslang (30 meter)

Vanaf € 225,-

Schuimkanon-huren.nl is onderdeel van ikwilfeesten.nl