Stuur schuimkanon-huren.nl een whatsapp bericht

 

Examenstunt Schuimparty – LSD 2024

Het is bijna zover. Na alweer een jaar lang zwoegen voor de eindexamens van dit schooljaar willen jullie met een spectaculaire LSD (Laatste SchoolDag) de boel op stelten zetten. Waar sommige examenkandidaten kiezen voor oeroude “Hollandse Spelen”, een Rodeo-stier, of kamperen op het schoolplein, kiezen anderen juist voor een aanpak met een hogere entertainmentwaarde: De Examenstunt Schuimparty!

De Schuimparty is momenteel één van de meest gevraagde Examenstunts op middelbare scholen. Om aan die vraag te kunnen voldoen hebben wij de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in een aantal geweldige Schuimmachines.  Wij gebruiken onder andere de allergrootste Schuimdouche van Europa, met een schuimoutput van maar liefst 250.000 liter schuim per minuut. Tevens hebben wij Schuimkanonnen, waarmee je het schuim over het publiek heen kan schieten. Elk type Schuimmachine is geschikt voor een examenstunt. We beschikken sinds vorig jaar ook over 3 nieuwe schuimkanonnen van Oh!FX.

Kijk op deze website en doe inspiratie en ideeën op voor jullie LSD (Laatste School Dag).  Onderaan deze pagina zie je een overzicht van de machines met bijbehorende tarieven welke wij speciaal hebben samengesteld voor examenstunts op scholen in heel Nederland. De tarieven zijn lager dan normaal dus doe hier snel je voordeel mee.

Ideeën Examenstunt met Schuimmachine of Schuimparty

Een aantal ideeën voor het regelen van een Schuimmachine tijdens jullie examenstunt die we in voorgaande jaren voorbij hebben zien komen.

  • Laat het hele fietsenhok vollopen met Schuim zodat iedereen die z’n fiets wilt pakken door het schuim moet.
  • Zet een schuimmachine op het dak van je school
  • Een schuimkanon is vrij te plaatsen en deze kan je richten op je publiek (leuk als er net leraren door de deur naar buiten willen lopen)
  • Volgens ons het allerbeste idee: Regel een muziekinstallatie, bouw een feestje op het plein en dans in het schuim.

Prijzen en tarieven voor het huren van een Schuimmachine

Hieronder vind je alle prijzen voor het huren van de machines voor jullie examenstunt. Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief reiskosten. De hoeveelheid schuimvloeistof die word meegeleverd staat beschreven bij de machines hieronder. Een examenstunt heeft speciale goedkopere tarieven, en dat kunnen we doen omdat de schuimparty ongeveer een klein uur duurt. Voor reiskosten en eventueel de wens tot meer schuim, kan je contact met ons opnemen.

Bij voorkeur app je ons via de whatsapp button op deze website voor de snelste reactie. Geef dan aub aan om welke school het gaat, en in welke plaats het is. Geef ook de gewenste begintijd door. Zie je geen whatapp button? Bezoek deze website dan op je mobiel.

Huur hier een schuimmachine voor jouw examenstunt 2024 en laat iedereen meegenieten van jullie Laatste School Dag!

Medium Schuimkanon

Het OH!FX FC1 schuimkanon plaatsen we in een handomdraai. Dit is het kleinere broertje van het XXL Schuimkanon.

Ideaal voor examenstunts tot zo’n 60 a 80 man.

Meegeleverd word 20 liter schuimconcentraat, genoeg voor een examenstunt van zo’n 45 tot maximaal 60 minuten.

Vanaf € 340,-

XXL Schuimkanon

Het OH!FX FC2 schuimkanon is supersnel te plaatsen. Dit is ons grootste kanon, en spuit 12 a 14 meter ver. Wordt ook ingezet op grote festivals!

Meegeleverd word 30 liter schuimconcentraat, genoeg voor een examenstunt van zo’n 45 tot maximaal 60 minuten.

Vanaf € 390,-

Schuimdouche Medium

MBN F300 Schuimdouche. Deze is vrij te plaatsen op een stevige ondergrond (minimaal 1,5 meter hoog), of kan worden geplaatst op een statief.
Deze machine heeft een output van 120.000 liter schuim per minuut.

Meegeleverd word 500 liter schuimmix, genoeg voor een klein uurtje schuimen.

Vanaf € 295,-

Schuimdouche XXL

MBN F630 Schuimmachine. Deze schuimmachine is vrij te plaatsen op een stevige ondergrond, maar moet dan wel worden vastgezet met spanbanden. Dit regelen wij. Dit is de grootste schuimmachine die er is in Europa, dus succes, en mega-veel schuim verzekerd! 

Deze machine heeft een output van 250.000 liter schuim per minuut. 

Meegeleverd word 700 liter schuimmix, genoeg voor een klein uurtje schuimen. 

Vanaf € 375,-

Strong schuimkanon

Het Strong schuimkanon heeft een lagere opbrengst dan de andere schuimmachines. Dit Schuimkanon ziet er echt uit als een “kanon”, en is door een vrijwilliger te bedienen en te besturen. Dit schuimkanon staat op wielen en is zodoende makkelijk verrijdbaar.

Het kanon moet worden aangesloten met een normale tuinslang.

Meegeleverd word 1 volle jerrycan (20 liter) , waarmee je ongeveer 45 a 50 minuten zou kunnen schuimen (continue 23 minuten spuiten).

Vanaf € 275,-

Schuimkanon-huren.nl is onderdeel van ikwilfeesten.nl