Stuur schuimkanon-huren.nl een whatsapp bericht

  Een Schuimmachine huren voor je camping of vakantiepark

In het voorjaar & zomer is het voor alle campings en vakantieparken hard werken. In slechts enkele weken moeten zij hun gasten vermaken met een overweldigend entertainment programma, om gasten (jong en oud) een top ervaring te bieden. Uiteraard met als doel, om deze mensen in de toekomst terug te laten keren. Onze schuimmachines zullen een prima toevoeging zijn aan jullie entertainment programma, wellicht is het juist voor velen “de belangrijkste dag”.
Sinds enkele jaren organiseren wij georganiseerde schuimparty’s bij verschillende (grote) opdrachtgevers zoals RCN Parken, Topparken, Roompot parken en Ardoer Parken.

Ideeën Schuimparty op de Camping of Vakantiepark

Een aantal ideeën voor het regelen en organiseren van een Schuimparty tijdens het hoogseizoen die we in voorgaande jaren voorbij hebben zien komen.

  • Een schuimparty op, of naast het horecaterras (laat de kinderen maar spelen, terwijl jullie extra horeca-omzet van de ouders kunnen genereren).
  • Een Schuimdouche geeft de grootste hoeveelheid schuim.
  • Een Schuimkanon is vrij te plaatsen en deze kan je richten op je publiek (Dit raden we aan voor locaties waar vooral heel veel hele jonge kinderen zijn)
  • Alle schuimmachines zijn zowel geschikt voor binnen als buiten.
  • Volgens ons het allerbeste idee: Regel een muziekinstallatie (dit kunnen wij verzorgen), bouw een feestje met de gasten en dans in het schuim.

Prijzen en tarieven voor het huren van een Schuimmachine

Hieronder vind je alle prijzen voor het huren van de machines voor Campings en Vakantieparken. Alle prijzen zijn exclusief BTW en exclusief reiskosten. De hoeveelheid schuimvloeistof die  standaard word meegeleverd staat beschreven bij de machines hieronder. Of dat genoeg is, hangt vooral af van jullie wensen, en de tijdsduur van de schuimparty. Voor advies, of een passende offerte, kan je contact met ons opnemen.

Schuimdouche Medium

MBN F300 Schuimdouche. Deze is vrij te plaatsen op een stevige ondergrond (minimaal 1,5 meter hoog), of kan worden geplaatst op een statief. Ook kan deze machine worden opgehangen, indien daar mogelijkheden voor zijn.

Deze machine heeft een output van 120.000 liter schuim per minuut.

Meegeleverd word 1.000 liter schuimmix, genoeg voor een schuimparty van zo’n 1,5 tot 2 uren. (De hoeveelheid is uiteraard ook te verdelen over een langer tijdsbestek).

Vanaf € 350,-

Schuimdouche XXL

MBN F630 Schuimmachine. Deze schuimmachine is vrij te plaatsen op een stevige ondergrond (bv een kamersteiger), of kan worden opgehangen (indien daar mogelijkheden voor zijn). Dit is de grootste schuimmachine die er is in Europa, dus succes, en mega-veel schuim verzekerd! 

Deze machine heeft een output van 250.000 liter schuim per minuut. 

Meegeleverd word 1500 liter schuimmix, genoeg voor een mega schuimparty van 1,5 tot 2 uren. Uiteraard kan de hoeveelheid ook over een langer tijdsbestek worden verdeeld. Wij adviseren jullie hier graag in.

Vanaf € 450,-

Écht kanon om te schieten

Het Strong schuimkanon heeft de minste opbrengst, maar het showeffect is wellicht wel het grootst. Dit Schuimkanon ziet er ook echt uit als een “kanon”, en is eventueel door een vrijwilliger te bedienen en te besturen. Dit schuimkanon staat op wielen en is zodoende makkelijk verrijdbaar.

Het kanon moet worden aangesloten met een normale tuinslang. In overleg kunnen wij ook een watertank plaatsen.

Meegeleverd worden 2 volle jerrycans (totaal 40 liter) , waarmee je ongeveer  1,5 tot 2 uur zou kunnen schuimen (continue 45 minuten spuiten).

Vanaf € 400,-

Schuimkanon-huren.nl is onderdeel van ikwilfeesten.nl