Stuur schuimkanon-huren.nl een whatsapp bericht
  • carnaval schuimmachine groot

Schuimmachine huren Carnaval 2020

Omdat we steeds extremere dingen willen zien, voelen en beleven, zoeken de bouwers van carnavalswagens elk jaar weer naar manieren om toeschouwers te kunnen verbazen.
Omdat de Schuimparty weer helemaal terug is van weggeweest, is dit voor vele carnavalsverenigingen een geweldig idee. Gebruik je fantasie over hoe deze Schuimmachines worden ingezet, bijvoorbeeld als blusschuim bij een nagemaakte brandweerwagen, of laat bij een metershoog bierglas de schuimkraag continu overlopen met schuim.
Huur hier een schuimmachine voor carnaval en verzeker jezelf van verbazende blikken uit je publiek, want voor vele mensen geldt dat ze dit voor het eerst in hun leven gaan ervaren.

Ideeën carnavalswagen met Schuimparty

Een aantal ideeën voor het plaatsen van een schuimmachine op jullie carnavalswagen die we in voorgaande jaren voorbij hebben zien komen.

  • Schuimkraag aan de bovenkant laten overstromen van een bierglas.
  • Hangend aan een overspanning het publiek trakteren op een schuimdouche (maximale output 250.000 liter schuim per minuut)
  • Lopende biertap
  • Achterop de wagen plaatsen om een giga schuimspoor achter te laten (alle straten worden wit)
  • Een schuimkanon is vrij te plaatsen en deze kan je richten op je publiek (vooral leuk als je je schoonmoeder ziet staan 😉

Prijzen en tarieven voor het huren van een Schuimmachine

Hieronder vind je alle prijzen voor het huren van de machines voor jullie carnavalsoptocht. Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief schuimvloeistof. Voor reiskosten en het schuimverbruik kan je contact met ons opnemen.

Huur hier een schuimmachine voor carnaval 2020 en laat iedereen meegenieten van ons prachtige volksfeest.

Flexibel  en overal inzetbaar

MBN F300 Schuimdouche. Deze is vrij te plaatsen op een stevige ondergrond, maar moet dan wel vastgezet worden met spanbanden. Nog mooier is om de machine op te hangen, de machine heeft hiervoor 3 haken. Zorg altijd voor een degelijke constructie, de machine weegt zo’n 25 kilo.

Vanaf € 275,-

Alleen voor de Pro’s

MBN F630 Schuimmachine. Deze schuimmachine is vrij te plaatsen op een stevige ondergrond, maar moet dan wel worden vastgezet met spanbanden. De machine kan ook worden opgehangen, maar let op: De machine weegt 65 kilo! Dit is de grootste schuimmachine die er is in Europa, dus succes verzekerd!

Vanaf € 345,-

Écht kanon om te schieten

Het Strong schuimkanon heeft de minste opbrengst, maar het showeffect is wellicht wel het grootst. Dit Schuimkanon ziet er ook echt uit als een “kanon”, en is door een vrijwilliger te bedienen en te besturen. Dit schuimkanon staat op wielen en is zodoende makkelijk verrijdbaar.

Vanaf € 250,-

Schuimkanon-huren.nl is onderdeel van ikwilfeesten.nl